Werkwijze

Zo werkt een energy clearing of energetische huisreiniging

Wil je je prettiger voelen in je huis of je huis makkelijker verkopen? Dan maken we een afspraak voor de energetische huisreiniging.

We komen op het afgesproken tijdstip op bezoek. Op afstand is een huisreiniging ook mogelijk, maar we geven de voorkeur aan een live sessie.

1. Algemene scan van de energie in huis

We starten in de woonkamer. Voor ons doet het visuele aspect er niet toe, we kijken naar de energie. Daarvoor concentreren we ons en we tunen in op de energie. Eerst kijken we naar het gehele huis, hoe voelt het? Wat speelt er?

2. Ruimte voor ruimte

Dan kijken we ruimte voor ruimte. Steeds gaan we ergens zitten of staan en ‘lezen’ de energie. We kijken per ruimte wat er nodig is om de energie op te schonen. Een eventuele tuin en/of balkon nemen we ook mee. We gebruiken geen attributen, alleen onze handen en ons eigen innerlijk weten.

3. Eventueel een healing

Soms is het aan de orde om een of meer van de bewoners een healing te geven. Een healing brengt je energiesysteem in balans. Het zorgt ervoor dat je energie vrijer stroomt. Het ruimt op. Het precieze effect verschilt van persoon tot persoon. Lekkerder in je vel zitten, meer lol, meer in je lichaam en uit je hoofd, meer rust of stevigheid of meer inzicht in je emoties zijn mogelijke effecten. Bij een healing tuned de healer in op jouw energiesysteem en kijkt wat er nodig is om eventuele blokkades op te heffen. In de energie laat je zien wat je wil, zonder dat je je daarvan bewust bent.  Een healing duurt ongeveer 20 minuten.

4. Terugkoppeling

Na afloop ontvang je van ons een terugkoppeling. We vertellen je wat we tegenkwamen in huis, wat voor soort energie(ën) en wat de opgeschoonde situatie is.

 Zo kan je die aangename sfeer ervaren die je graag wil, zonder dat het verleden of energieën van anderen hier een rol in spelen.

Wij zijn actief in een straal van 100 kilometer rondom Arnhem.