Energetische huisreiniging bij verkoop van je huis

Je huis sneller verkopen

Lukt het niet om je huis te verkopen? Komen er kijkers, maar kopen ze niet? Of krijg je alleen biedingen die veel te laag zijn? Dat kan je veel stress opleveren, zeker als je zelf al een ander huis hebt gekocht of op het oog hebt. Je zorgt ervoor dat het opgeruimd is voor elke bezichtiging, en toch lukt het niet. Het frustreert als je de vinger er niet op kan leggen wat er mis gaat.

Vaak heeft dit te maken met de energie in huis. Ergens is er een blokkade die maakt dat de verkoop niet plaatsvindt. In een energetische reiniging van je huis gaan we daar naar opzoek. We neutraliseren de energie zodat een verkoop makkelijker plaatsvindt.

Maak je huis onweerstaanbaar voor kopers

Wij zorgen voor het opschonen van de energie in je huis, zodat het makkelijker verkoopt. We kijken wat maakt dat er iets blokkeert. We helpen je om het verkoopproces in de flow te krijgen.

Wij zijn Abeke Schreur en Wim Schellevis, ervaren energiewerkers. Door jarenlange training hebben we de kunst ontwikkeld om heel bewust contact te maken met de energieën die er zijn in je huis, ze te lezen en als dat nodig is en ze te neutraliseren. Lees meer over Casa Clara of over onze werkwijze.

“Na een jaar op Funda waarin het huis veel is bezichtigd zonder een enkele serieuze bieding vond ik het moeilijk om de rust in mezelf te bewaren. Hoewel ik weet dat ieder huis op z’n tijd verkocht wordt. Na de houseclearing was het huis binnen een maand verkocht. Abeke is laagdrempelig, makkelijk in communicatie en empathisch maar niet ongepast nieuwsgierig. Ik raad dit mensen aan wanneer het lang duurt voor je huis verkoopt en je de rust in jezelf wil bewaren.”

Eveline van Geijn, Amsterdam

Kosten energetische huisreiniging bij verkoop huis:

Eenmalig: 390 euro
Inclusief twee maal energetische huisreiniging voorafgaand aan bezichtiging*: 599 euro
Exclusief eventuele reiskosten.

* De extra opschoon van de energie voorafgaand aan een bezichtiging doen we op afstand. Daarvoor gelden dus geen reiskosten. Hoe dat werkt? Voor energie maakt afstand niet uit. We kennen dan je huis, dus we kunnen er op afstand op intunen.