Over Casa Clara

Je huis moet lekker voelen

Je huis moet een veilige plek zijn. Je creëert je eigen sfeer met de spullen die jou lief zijn. Je viert er feest met mensen  die je nabij staan, je beleeft er de mooiste maar soms ook tragische momenten. Kinderen worden er geboren, ruzies uitgevochten, soms sterven er mensen. Allemaal gebeurtenissen die sporen nalaten in mensen, maar ook in de omgeving waar ze plaatsvinden. En soms zijn die sporen voelbaar. In de vorm van een sfeer, een gevoel, een emotie… energie. Een huis waarin jaren is geleefd, draagt de energetische sporen van dat leven. En soms voelt dat zwaar, of onrustig, of zelfs angstig.

Als mens tune je in op energie. Bewust of onbewust. Als het niet lekker voelt in je huis heeft dat veel effect op je leven. Het kan maken dat je slecht slaapt, dat je onrust voelt of onveiligheid, zonder aanwijsbare reden. Het voelt ‘unheimisch’. Kinderen voelen het vaak haarfijn aan. Dan willen ze bijvoorbeeld niet spelen of slapen op hun eigen kamer.

 

De energie in je huis opschonen

 

Je kan de energie in je huis opschonen, zodat het weer aangenaam en veilig voelt. Daarvoor is er Casa Clara. Wij zijn Abeke Schreur en Wim Schellevis, ervaren energiewerkers. Door jarenlange training hebben we de kunst ontwikkeld om heel bewust contact te maken met de energieën die er zijn in je huis, ze te lezen en als dat nodig is en ze te neutraliseren.

Abeke Schreur

Abeke is reader, healer en leraar intuitieve ontwikkeling bij het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie. Sinds 2002 heeft zij zich verdiept in hoe energie werkt, sinds 2011 heeft zij haar eigen praktijk als reader en healer. Naast haar werk voor Casa Clara heeft zij haar eigen healing- en readingpraktijk Helderheden en is zij zelfstandig communicatieadviseur.

Wim Schellevis

Wim is reader en healer en werkt tevens als reclasseringswerker. In 2011 startte Wim als student bij het CLI, het Centrum voor Leven en Intuïtie. Daar startte zijn zoektocht naar hoe energie werkt, in mensen, in onderlinge relaties en in huizen. Ook nu volgt hij regelmatig opleidingen bij het CLI.