Energetische reiniging bedrijfspand

Een aangename werkplek creëren

Je wil dat jij, je eventuele medewerkers en klanten of gasten zich prettig voelen in je kantoor, winkel of verblijfsruimte.

Soms voel je dat het niet aangenaam voelt. De sfeer in het pand beïnvloed de stemming van gasten of medewerkers. Dit heeft te maken met de energie in het pand. Van vorige eigenaren of huurders, van oude situaties.

Wij schonen de energie op in je bedrijfspand, ruimte voor ruimte. Zodat je die aangename sfeer kan creëren die je graag wil, zonder dat het verleden hier een rol in speelt.

Geef je bedrijfspand een prettige gronding

Wij zijn Abeke Schreur en Wim Schellevis, ervaren energiewerkers. Door jarenlange training hebben we de kunst ontwikkeld om heel bewust contact te maken met de energieën die er zijn in je huis, ze te lezen en als dat nodig is en ze te neutraliseren. Lees meer over Casa Clara.

Kosten energetische reiniging bedrijfspand: op aanvraag.

De kosten van een energetische reiniging van het bedrijfspand hangen af van de grootte van het pand en aantal medewerkers. 

Neem vrijblijvend contact op met Abeke voor de mogelijkheden op 06-12599837. Geef je de voorkeur aan mailen, klik op de button voor contact.