Energetische huisreiniging

Zo voelt het veilig en aangenaam in je huis

Je huis moet een veilige plek zijn

Het kan veel invloed hebben op je leven als jij of je kind zich niet prettig voelt in huis of op bepaalde plekken in huis. Stress, slecht slapen, gedoe met wifi of elektrische apparaten, kamers die je vermijdt. En hoe frustrerend als je voelt dat er iets niet klopt, maar je kan je vinger er niet opleggen.

Met een energetische schoonmaak van je huis helpen we je om het weer prettig te laten voelen in je huis. Zodat jij en de andere bewoners zich er veilig voelen.

Energetische huisreiniging is effectief

Een energetische huisreiniging, dat klinkt misschien zweverig? Toch werkt het heel effectief. We gebruiken geen gekke attributen of ceremonies. We tunen in op de energie in huis en neutraliseren het, kamer voor kamer. En als je een tuin of balkon hebt, nemen we die ook mee.

Na afloop vertellen we je wat we tegenkwamen. Dat kan van alles zijn, van energie van iemand die in het huis is overleden, tot oud verdriet en andere emoties van huisgenoten.

Wij zijn Abeke Schreur en Wim Schellevis, ervaren energiewerkers. Door jarenlange training hebben we de kunst ontwikkeld om heel bewust contact te maken met de energieën die er zijn in je huis, ze te lezen en te neutraliseren.

Een energetische huisreiniging duurt circa 1,5 à 2 uur. Hier lees je meer over onze werkwijze. Of lees veelgestelde vragen.

Kosten huisreiniging: 390 euro
Exclusief eventuele reiskosten. Onze thuisbasis is Arnhem, we werken in heel Nederland.

Bel Abeke op 06-12599837 als je vragen hebt of meteen een afspraak wil maken. Geef je de voorkeur aan mailen, klik op de button voor contact.